Webdesign

Webdesign

Als het gaat om webdesign kan Sky . Design verschillende rollen voor u vervullen. Zo is het mogelijk uw website uit te laten denken of te laten optimaliseren, een grafisch ontwerp of skin te laten ontwikkelen maar ook uw volledige website inclusief het programmeren is bij Sky . Design in goede handen. Zoekt u iemand om uw website of social media van content (tekst en beeld) te voorzien of uw website te onderhouden? Ook hiermee kan Sky . Design u van dienst zijn.

 

Website concept / optimalisatie

Sky . Design bedenkt hoe uw website het beste werkt. Dit wil zeggen; hoe uw klanten de beste ervaring zullen hebben bij het bezoek van uw website. De gebruikservaring tijdens het bezoek van uw website is erg belangrijk en dient te passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Ook is het mogelijk uw website te optimaliseren voor vindbaarheid in zoekprogramma’s (SEO).

 

Website grafisch ontwerp / skin / content

De grafische kant van uw website kan door Sky . Design worden gerealiseerd. We hebben het dan over kleurstelling, beeldmateriaal, tekst en lay-out. Heeft u bijvoorbeeld al een programmeur waarmee u graag samenwerkt maar mist u een graficus of tekstschrijver, dan is dit een ideale oplossing.

 

Website totaalontwerp

Het is ook mogelijk een totale website te laten ontwikkelen. Sky . Design kan voor u een website ontwikkelen in WordPress, de website die u nu bekijkt is op deze manier door Sky . Design gerealiseerd. Liever geen WordPress site? Sky . Design huurt in dit geval een programmeur in die de technische uitwerking regelt. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de ontwikkeling van uw website.

 

Er is van alles mogelijk. Neemt u daarom contact op met Sky . Design.

AVM-WEB