Over Sky . Design

Over Sky . Design

Sky . Design is een eenmans freelance (ZZP) ontwerpbureau. Het bedrijf bestaat dus uit één persoon. Hierdoor weet u altijd met wie u in zee gaat, en doordat er verder geen personeel is worden de kosten laag gehouden. Waar nodig wordt extra expertise ingeschakeld van collega-freelancers van topkwaliteit. Zo kan Sky . Design u grote kwaliteit bieden voor een schappelijke prijs.

Even voorstellen: Ir. Kai Giuseppin is een enthousiaste ontwerper met passie voor totaaloplossingen, een overzichtelijke en gestructureerde aanpak en een liefde voor het overdragen van kennis. Gewapend met een master-diploma Industrial Design & Engineering van de TU in Delft, intensieve werkervaring als Graphic & Product Designer bij een globaal opererend bedrijf en tien jaar ervaring in zeer variërende opdrachten als ZZP’er, werkt hij met veel enthousiasme aan uw opdrachten.

Voor Sky . Design is structuur erg belangrijk binnen de ontwerpbranche. Of het nu gaat om productontwerp of coaching, structuur zorgt ervoor dat er altijd op tijd goed onderbouwde beslissingen worden genomen en dat alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van wat er gaande is. Verder is een duidelijke visie binnen een project zeer belangrijk, en mag deze nooit uit het oog verloren worden.

– Bekijk hier het Sky . Design portfolio
– Bekijk hier een recent CV van Ir. Kai Giuseppin
– Bekijk hier het LinkedIn profiel van Ir. Kai Giuseppin

 

Anderen over Sky . Design

“Kai Giuseppin is als designer bijzonder deskundig. Hij werkt zorgvuldig en snel. Hij is betrokken en denkt mee. Zijn ideeën en oplossingen zijn vaak verrassend.” – M. Breevaart, academie voor Medezeggenschap.

“Kai is een enthousiaste, gedreven en kundige professional en docent! Zijn “Designing Shapes” workshop sluit goed aan bij het niveau en interesses van de tweedejaars HBO studenten Communication & Multimedia Design. In de evaluatie hebben studenten zijn workshop niets dan positieve feedback gegeven.” – B. Rossier, AVANS Hogeschool ‘s-Hertogenbosch.

“Kai Giuseppin is een kundig ontwerper en exact wat het moderne ontwerponderwijs nodig heeft, passioneel, eigenwijs en gedreven.” – M. Bakker, TUDelft Faculteit Industrial Design & Engineering.

“Naast een creatieve ontwerper heb je aan Kai iemand die goed de uitstraling van het bedrijf weet te concretiseren en vast weet te houden. Hij werkt nauw gezet aan een opdracht en draagt herhaaldelijk goede en creatieve oplossingen aan. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen en ik beveel hem van harte aan.” – M. Henning, academie voor Medezeggenschap.

 

Gegevens Sky . Design

Sky . Design
Huijgensstraat 31
3521 VM Utrecht
info@sky-design.nl
06-51168440

KvK Nr: 55856276
BTW Nr: NL182419162B01
IBAN: NL84 KNAB 0765 9816 88